下载专区 | 加入收藏

·满意度调查

就诊导航栏
满意度调查 意见信箱>>

患者来信选登 您的位置:首页 > 社会回声 > 患者来信选登
2016年12月26日心胸外一科患者的感谢信

Appreciation Letter

Dec, 2016

Dear President of Dandong Central Hospital,

We are writing to give a big “Thank You” to the Doctors and staff at your Cardio-Thoracic Surgery Department I for their excellent work.

We still remember the day when we were informed by your hospital for a surgery for our father’s [Shijiang Jia] illness. It was one of the toughest times in our family’s life. The personal attention and kindness shown by your staff helped us overcome the fears about surgery. Our father has never felt as comfortable going to a hospital in his life before. The counseling he received from your staff before undergoing the surgery was crucial in his speedy recovery. Thank You, Dandong Central Hospital!

It was hard for our father to get over his illness. The treatment coupled with the caring attitude of your hospital staff has helped our father attain fast recovery. They have always been kind and offered us the moral support when he was down with health problems. It is not just the treatment, but the care and empathy shown by your doctors which makes the world a better place to live in.

We offer our heartfelt thanks for the treatment and care my father received under Director Chao’s careful supervision. Our father had a speedy recovery, the credit for which goes to your great team of the Cardio-Thoracic Surgery Department I. We are pleased to inform you that my father is doing well. My family is grateful to your hospital staff for all that they have done for us.

Sincerely,

The daughter and son of Jia: Lily Ka and Jeffrey Jia